Dragos Titea a revenit la Ministerul Transporturilor ca secretar de stat: „Aceasta functie este rodul muncii intregii echipe PSD”

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2

Directorul juridic al ROMATSA, Dragos Titea, a fost numit secretar de stat la Ministerul Transporturilor, potrivit unei decizii a premierului Grindeanu, care a aparut, miercuri, in Monitorul Oficial.

„Felicitarile sper sa vina pe parcurs, cand vor inflori si roadele acestei functii. Avem un program de Guvernare pe care dorim sa-l aplicam punct cu punct. Acest program este facut pentru oameni si in interesul oamenilor, care, desigur, curprinde cateva puncte si pentru judetul Maramures. Amintesc introducerea in Master Plan a drumului expres, Cluj Napoca – Dej – Baia Mare si  Petea – cu bifurcatie la Livada si Halmeu, demararea procedurilor de licitatie pentru Gara din Baia Mare, finalizarea Aeroportului, precum si finalizarea de urgenta a drumului DN 18 Baia Mare – Sighet, dar si demararea de urgenta a lucrarilor pe DN 18 Moisei – Borsa – Iacobeni. Mai sunt si alte proiecte, insa cred ca acestea sunt unele dintre proiectele primordiale, unele incepute, altele finalizate”, a spus Titea.

Titea a mai fost secretar de stat in acelasi minister, in perioada martie 2014 – august 2015, iar acesta este de parere ca revenirea in functie se datoreaza colegilor din PSD.

„Aduc multumiri presedintelui la nivel national, Liviu Dragnea, si consider ca aceasta functie este  rodul muncii intregii echipe PSD Maramures, in frunte cu Gabriel Zetea, precum si vicepresedintele la nivel national, Gheorghe Simon, dar si secretarul de stat, Liviu Marian Pop, pentru ca au fost alaturi de mine si m-au sustinut”, a conchis secretarul de stat.

Bianca VLASAN

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 1

Related posts

1 Comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2