Drama unui baietel din Maramures. Familia are nevoie de ajutor

PNL

eduardFamilia Bognari din judetul Maramures, comuna Sarasau, are nevoie de ajutor pentru a-si vedea baietelul sanatos. Micutul Eduard Samuel sufera de o boala care ii afecteaza vederea, iar parintii nu isi permit interventia chirurgicala programata pentru luna septembrie in Statele Unite. Acestia fac un apel la adresa celor care doresc sa ofere o mana de ajutor, fiind singura speranta care le-a mai ramas.

“In data de 11 iulie 2015 am nascut gemeni, baietel si fetita . Din pacate fetita a pierdut lupta cu viata la doar doua zile de la nastere si a ales calea spre ingerasi, lasandu-ne o durere nemarginita. Am rams doar cu Samuel, punandu-ne toata dragostea in el. Dar la un moment dat ni s-au spulberat toate viselela la cand am aflat vestea ca Samuel nu vede, adica are o boala severa la ochisori (retinopatie de prematuritate ) care doar in Statele Unite se poate opera. Speram ca Dumnezeu ne va ajuta prin intermediul Dumneavoastra, persoane fizice si juridice sa strangem suma de 15.000 de euro pentru a putea ajunge cu el la operatie in luna septembrie 2016”, mentioneaza parintii lui Eduard, in mesajul transmis pe adresa redactiei. 

Cei care doresc sa ajute sau sa primeasca mai multe informatii au la dispozitie numerele de telefon: 0787879276 (Dumitru Bognari), 0262371207 (Iuliana Bognari).

COD BIC : RZBRROBU

COD IBAN: RO22 RZBR 0000 0600 1874 8157

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1