DRAMA VIEȚII LUI – Un tanăr de 22 de ani a omorat cu mașina o femeie la Barsana

Reclame home 1
Reclame home 1

Un săcean de doar 22 de ani trece prin momente pe care nu și le-ar dori nimeni. Polițiștii Secției 5 Ocna Șugatag au fost sesizați prin S.N.U.A.U 112 despre faptul că în localitatea Bârsana a avut loc un accident rutier în dimineața zilei de ieri, 11 iulie.

„Deplasați la fața locului, polițiștii au constatat faptul că un tânăr de 22 de ani din Săcel, aflat la volanul unui autoturism, condus din direcția Strâmtura spre Bârsana, a surprins și accidentat o femeie de 53 de ani, care se afla în calitate de pieton. În urma impactului, femeia a suferit vătămări corporale, fiind transportată la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale dar, din păcate, aceasta a decedat.

Conducătorul autoturismului a fost testat alcoolscopic, rezultatul fiind zero.  Acestuia i-au fost recoltate mostre biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.  În cauză, polițiștii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de ucidere din culpă”, precizează polițiștii marmureșeni.

Dragoș HOJDA

 

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

1 Comment

  1. Un cetatean

    Interesantă interpretare in articol… dacă tânărul trece prin ‘momente pe care nu și le-ar dori nimeni’ cum rămâne cu biata femeie decedata și familia acesteia?

    Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole