Droguri ascunse intr-un colet expediat din Spania. Traficantii au fost incatusati de procurorii DIICOT

Reclame home 1
Reclame home 1

Doi traficanti de droguri au fost retinuti de procurorii DIICOT din Alba. Cei doi, Taerel Mihai si Dulama Petrisor, in cursul lunii iulie 2017, au introdus in tara, cantitatea de 4,40 kilograme cannabis, 211,6 grame substanta care contine MDMA si 100,3 grame cocaina, prin  intermediul unei firme de transport international, cantitatea de droguri fiind disimulata intr-un colet expediat din Spania.

Valoarea pe piata neagra a acestor droguri depaseste suma de 60.000 de euro.

La data de 12.07.2016, in urma livrarii coletului la destinatie, Taerel Mihai a transportat cantitatea mai sus mentionata pe raza municipiului  Drobeta Turnu Severin, intalnindu-se pe o strada din localitate cu inculpatul Dulama Petrisor, acestia fiind prinsi in flagrant in timp ce deschideau coletul in cauza.

In urma perchezitiilor, au fost indisponibilizate doua autoturisme, 1.720 de lei, 885 de euro, opt telefoane mobile, un cantar electronic ce prezinta urme de fragmente vegetale, sapte pliculete cu cannabis, o cutie cu cannabis, doua grindere, o cutie cu seminte cu cannabis si doua tablete electronice.

Cei doi vor ajunge in fata instantei de la Tribunalul Alba cu propunere de arestare preventiva, pe o perioada de 30 de zile.

Ana AVRAM

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole