Droguri găsite asupra a doi tineri din Baia Mare

Reclame home 1
Reclame home 1

În noaptea de 5 spre 6 august, în cadrul activităților de patrulare desfășurate de polițiștii Serviciului de Ordine Publică – Grupa Canină au fost depistați la intersectia străzii Culturii cu bulevardul Bucuresti doi tineri care aveau un comportament suspect.

”S-a procedat la legitimarea acestora și efectuarea controlului corporal,fiind identificați doi tineri de 21 respectiv 22 de ani din Baia Mare.

Asupra acestora a fost găsit un borcan de sticlă, în interiorul căruia se afla un pachet de aluminiu ce continea o substanță vegetală de culoare verde-olive, cu miros înțepător și reziduri de substanță vegetală, un cântar de precizie, un pachet de folie de plastic ce continea o substanță cristalizată și suma de 705 lei.

Substanțele împreună cu cantarul au fost ridicate și înaintate pentru cercetări, Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție – D.I.I.C.O.T. – Birou Teritorial Maramureș.

În cauză există suspiciunea comiterii unor fapte penale incriminate de Leg. 143/2000, art. 4 alin1”, spun reprezentanții IPJ Maramureș.

Vlad HERMAN

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2