Droguri si tigari descoperite in casa unui maramuresean

Politistii de frontiera din cadrul Sectorului Politiei de Frontiera Sighetu Marmatiei, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe langa Judecatoria Sighetu Marmatiei, au demarat o activitate de monitorizare a unor persoane, de pe raza judetului Maramures, despre care se detineau informatii ca se ocupau cu contrabanda cu tigari de provenienta ucraineana.

Astfel, joi, 17 iulie, in baza autorizatiei de perchezitie emisa de catre Judecatoria Sighetu Marmatiei, politistii de frontiera au descins la domiciliul cetateanului roman,  Boris S., domiciliat in localitatea Rona de Sus,  judetul Maramures.

“In urma perchezitiei, au fost descoperite doua colete si doua genti care contineau cantitatea de 1.245 pachete cu tigari de provenienta ucraineana, in valoare de 11.000 lei, cantitate care a fost ridicata in vederea confiscarii.

Totodata, la domiciliul acestuia au mai fost descoperite aproximativ 97 grame fragmente vegetale care au reactionat pozitiv la testul pentru canabis si 9 grame de substanta maronie care a reactionat pozitiv la testul pentru hasis”, a spus Radu Lungu, purtatorul de cuvant al ITPF Sighetu Marmatiei.

Cantitatea de substante interzise a fost predata politistilor din cadrul SCCO Maramures – BCCO Cluj in vederea continuarii cercetarilor si a efectuarii expertizei.

In cauza se efectueaza cercetari sub aspectul savarsirii infractiunii de contrabanda si detinerea de droguri de risc pentru consum propriu fara drept.

ZiarMM.ro

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

2 Comments

  1. aurora

    traficant de droguri la 5 ani – bravo ziarmm.ro

    platiti si salarii la cei care scriu asemenea texte?

    Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1