DROGURILE, TOT MAI PREZENTE ÎN SIGHET – Doi tineri s-au speriat de poliție și s-au dat de gol

Reclame home 1
Reclame home 1

Drogurile sunt tot mai frecvent depistate la tineri din Sighetu Marmației, lucru care ar trebui să constituie un semnal de alarmă. Probabil și fiindcă mulți tineri caută mijloace de a face bani repede și fără multă muncă, fiind dispuși să își riște libertatea pentru a avea bani mai mulți în buzunar.

Ultimul caz a fost cel în care un echipaj mobil din cadrul Serviciului Teritorial al Poliției de Frontieră Maramureș aflat în exercitarea atribuțiilor de serviciu a observat pe o stradă din municipiul Sighetu Marmației doi tineri care aveau un comportament ciudat.

„La simpla vedere a autospecialei Poliției de Frontieră au avut o reacție ieșită din comun, au devenit agitați, au grăbit pasul, după care au început să fugă pe stradă, nu înainte însă ca unul dintre ei sa scoată din buzunar două pliculețe și să le arunce pe jos.  Drept urmare, polițiștii de frontieră au procedat la urmărirea acestora, iar la puțin timp au reușit să-i rețină, fiind vorba de doi tineri, de 25, respectiv 36 de ani din județul Maramureș.

Cele două pliculețe aruncate pe jos, conțineau o substanță cristalină de culoare albă, fiind vorba de aproximativ 58 de grame de substanță, posibil interzisă.

Substanța au fost ridicată ambalată, sigilată și transmisă către Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție – D.I.I.C.O.T. – Biroul Teritorial Maramureș în vederea continuării cercetărilor, existând suspiciunea săvârşirii unor fapte penale incriminate de Legea 143/2000”, precizează ITPF Sighetu Marmației.

Dragoș HOJDA

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole