Drumarii au intervenit cu 17 utilaje si au imprastiat, pe sosele, 99,5 tone de sare. Temperaturi: -3 grade C la Borsa, – 2 grade C la Ocna Sugatag, Cavnic si Petrova

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Vremea a fost apropiata de normalul termic al perioadei si in general inchisa. Cerul a fost mai mult noros si local au cazut precipitatii predominant sub forma de ninsoare. Cantitatea maxima de precipitatii inregistrata a fost 1.6 l/mp la Ulmeni. Vantul a suflat slab la moderat, cu unele intensificari in zona montana inalta de pana la 40 km/h (Vf.Iezer). Temperatura maxima a fost cuprinsa intre 0 grade C la Sighetu Marmatiei si 3 grade C in Baia Mare, Ocna Sugatag. Izolat s-a semnalat ceata.

Stratul de zapada, prezent la munte, masoara pana la 14 cm la Varful Iezer.

Carosabilul sectoarelor de drumuri nationale din judet este curat si umed. Cerul este acoperit. Ninge slab în Baia Sprie, Sighetu Marmatiei si Targu Lapus. Vizibilitatea este buna in trafic.
Angajatii sectiei de drumuri nationale din judet au actionat cu 17 utilaje si au imprastiat 99,5 tone sare.

La primele ore ale diminetii temperatura aerului avea valoarea cuprinsa intre -5 grade si 1grad.

Valori termice inregistrate la aceasta ora: -3 grade C la Borsa, – 2 grade C la Ocna Sugatag, Cavnic si Petrova, -1 grad C la Sighetu Marmatiei si Viseu de Sus, 1 grad C in Baia Mare si Seini.
Pentru astazi vremea ramane apropiata de normalul termic al perioadei. Cerul va fi mai mult noros. Izolat, la munte va ninge slab. Vantul va sufla slab la moderat. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 1 si 3 grade C, iar cele minime intre -5 si -2 grade C. (Editare: Ana AVRAM)

Informatii furnizate de CJSU Maramures.

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1