Drumul judetean DJ 109F, afectat de caderi de pietre in Pasul Rotunda

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

In sedinta extraordinara a Comitetului Judetean pentru Situatii de Urgenta s-a discutat si aprobat solicitarea Comitetului Local pentru Situatii de Urgenta Basesti referitoare la alocarea de la nivel central a unor resurse financiare pentru reabilitarea cladirii primariei afectate de incendiul de la inceputul lunii aprilie, se arata intr-un comunicat de presa.

Precipitatiile din ultima perioada, respectiv temperaturile scazute din timpul noptii au contribuit la caderea unor bolovani si pietre pe DJ 109F, in Pasul Rotunda, pe tronsonul Cavnic – Strambu Baiut, la jumatatea zonei de serpentine.

Directorul SC Drumuri si Poduri SA Maramures, Emil Marinescu, a precizat ca angajatii societatii au intervenit cu utilaje si au indepartat pietrele cazute de pe partea carosabila si au curatat partea carosabila de formatiunile de dimensiuni mai mici. In acelasi timp au format o zona/culoar de protectie pentru ca pietrele/bolovanii care se mai pot desprinde de pe versant sa nu mai ajunga pe partea carosabila. Zona afectata de caderile de pietre pe sectorul de drum judetean a fost presemnalizata cu indicatoare rutiere.

Prefectul Vasile Moldovan, presedintele CJSU Maramures, a declarat ca fenomenul nu este oprit, iar in situatia in care drumul judetean va fi afectat in continuare si vor fi semnalate caderi de bolovani care sa puna in pericol siguranta persoanelor si autovehiculelor aflate in trafic, administratorul drumului judetean va proceda la inchiderea acestuia. Situatia este monitorizata de catre angajatii societatii, dar si de catre echipaje de politie rutiera.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2
Reordonat – Reclame home 2
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole