Drumul Nordului, inca un pas pentru obtinerea finantarii

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Proiectul “Reabilitare Drumul Nordului” face pasi importanti pentru obtinerea finantarii.

Presedintele Consiliului Judetean Maramures, Gabriel Zetea, a anuntat ca Agentia de Dezvoltare Regionala Nord-Vest a finalizat procedura de verificare a eligibilitatii cererii de finantare pentru acest proiect.

“Agentia de Dezvoltare Regionala Nord-Vest a finalizat procedura de verificare a conformitatii administrative si a eligibilitatii cererii de finantare depusa de catre Consiliul Judetean Maramures pentru proiectul Reabilitare Drumul Nordului.

Documentatia de peste 6.500 de pagini a fost declarata adminisibila, iar proiectul poate trece mai departe in faza de evaluare tehnica si finaciara. Aproape 80 de km de drum judetean (intre Oarta De Jos si Ardusat, Somcuta Mare – Coas – Copalnic, Copalnic Manastur – Surdesti) asteapta aceasta finantare europeana de aproximativ 30 milioane de euro.

Sunt eforturi considerabile pe care si executivul CJ Maramures, dar mai ales aparatul de specialitate in subordinea noastra le-au facut in aceasta perioada pentru ca toate cererile de clarificari sa fie satisfacute in timp util. Mandatul 2016-2020 la Consiliul Judetean Maramures va fi unul al proiectelor si al rezultatelor concrete”, a spus Gabriel Zetea, pe Facebook.

Drumul Nordului ar urma sa fie realizat pe traseul Oarta de Jos, Basesti, Arinis, Salsig, Gardani, Farcasa, Ardusat, Satulung, Somcuta Mare, Remetea Chioarului, Coas, Copalnic Manastur si Sisesti.

Vlad HERMAN

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

4 Comments

  1. nicu

    Pe cand proiectul: Atragerea de investitori si locuri noi de munca in Polul Nordic al saraciei in Romania?

    Reply
  2. ionel smeu

    mai Gabriel, mai draga, aia de la Agentia de Dezvoltare Regionala Nord-Vest habar nu au ca in structura CJ-ului mai ai un singur inginer de drumuri. ai pus la drumuri si la proiecte tot altceva decat drumari. misterioase sunt caile partidului …

    Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2