Drumul spre victorie trece prin Baia Mare

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Caravana Aliantei 2020 USR PLUS se va afla marti, 16 aprilie, in Baia Mare, dupa ce in prealabil au fost Iasi, Brasov, Timisoara, Craiova, Cluj. Liderii Aliantei, Dan Barna si Dacian Ciolos, au programate doua intalniri cu publicul. Prima va fi in strada, de la 15.30, pe traseul Hotel Mara – Centrul Comercial Maramuresul.

Presedintii USR si PLUS vor fi insotiti de candidatii la Europarlamentare Dragos Pislaru, Clotilde Armand, Ramona Strugariu, Alin Mituta, Naomi Reniut, George Taranu, Adrian Cristian si Alexandru Varzaru. De la ora 18.00 reprezentantii Aliantei 2020 USR PLUS ii asteapta pe toti cei interesati de o schimbare in bine a Romaniei la o discutie la Sala Auditorium, de la ATP Tech Center, Bdul Bucuresti nr 65, in apropiere de Auchan.

Multi dintre candidatii eligibili pe lista Aliantei 2020 USR PLUS pentru alegerile europarlamentare au multe afinitati cu Maramuresul, ceea ce transforma aceasta zona intr-una de mare interes.

Doi dintre viitorii europarlamentari au promis spijin direct pentru proiecte locale finantate din fonduri europene. In ultima jumatate de an, reprezentantii USR sau PLUS au vizitat de 4 ori Maramuresul, in incercarea de a sta cat mai mult de vorba cu cetatenii.

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2