Drumul spre victorie trece prin Maramures! Candidatii Aliantei 2020 USR – PLUS vin in Baia Mare

PNL

Doi dintre candidatii din Top 10 din lista pentru alegerile europarlamentare a aliantei USR – PLUS vin miercuri, 13 martie, in Baia Mare.

Vlad Gheorghe (USR) si Dragos Pislaru (PLUS) vor fi in strada pentru a strange semnaturi, intre orele 14:15 si 15:15, pe traseul dintre Hotel Mara si intersectia dintre Bd. Unirii – Bd. Bucuresti (McDonald’s).

Dupa strangerea de semnaturi, Vlad Gheorghe si Dragos Pislaru vor participa, de la ora 15:15, la o conferinta de presa la hotelul „Eurohotel”. De la ora 16, in aceeasi locatie, va avea loc o intalnire interactiva cu sustinatori, simpatizanti sau persoane interesate in a dialoga si dezbate cu cei doi.

Va invitam sa-i cunoasteti pe doi viitori europarlamentari. Veniti sa semnati pentru sustinerea inscrierii Aliantei 2020 USR – PLUS pentru a candida la alegerile europarlamentare.

Fiecare dintre noi simtim ca este nevoie de o schimbare in modul de a gandi si de a ne manifesta civic si politic. Alianta 2020 USR – PLUS a fost construita ca o alternativa la puterile care au condus pana acum Romania. Efectul acestor guvernari il vedem si simtim. Maramuresul a fost printre judetele in care populatia a sustinut puternic initiativa „Fara penali”. Asteptam implicarea dumneavoastrasi in aceasta campanie de strangere de semnaturi pentru inscrierea candidaturii Aliantei 2020 USR – PLUS la alegerile europarlamentare din 26 mai si o prezenta cat mai mare la urne.

Vlad Gheorghe (34 de ani) este avocat, unul dintre juristii grupului parlamentar USR din Camera Deputatilor. Dupa incidentele din 10 august, Vlad Gheorghe a ales sa ofere asistenta juridica tuturor celor care au fost victimele agresiunii jandarmilor. El insusi a fost unul dintre cei agresati. Imaginile cu el ridicand mainile in fata jandarmilor, in timp ce era lovit cu brutalitate, au rulat mult timp pe televiziunile de stiri.

Dragos Pislaru (43 de ani) a fost ministrul muncii in Guvernul Ciolos. Este absolvent al Facultatii de Relatii Economice internationale la ASE Bucuresti, este doctor in stiinte economice cu o teza sustinuta la Institutul National de Cercetari Economice si cercetator asociat la Centrul Roman de Politici Economice.

USR Maramures

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1