DruRelax, oferta toamnei. 40 de zile cu acces nelimitat! Ia-ti abonamentul de la Targul de Turism

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2

Oferte de nerefuzat la Targul de Turism organizat in complexul comercial VIVO, din Baia Mare. In perioada 26 – 28 octombrie, poti achizitiona la preturi imbatabile servicii de relaxare si wellness puse la vanzare de centrul spa DruRelax.

Astfel, timp de 40 de zile, ai acces nelimitat la zona de bazine, wellness si fitness, pentru doar 250 lei. De luni pana duminica, ai parte de oferta all inclusive, care cuprinde bazinul semiolimpic, piscina de relaxare si tratament, jacuzzi, sauna umeda, sarata si cu infrarosu, ciubar apa sarata, fotolii anatomice incalzite, dus emotional si scotian, parcurs Kneipp, sala de sport cu zona cardio si zona de forta etc.

De asemenea, pentru acces ocazional, poti alegevoucherele promo. Pentru doar 20 lei, adultii au acces nelimitat la piscine si zona spa, iar pentru copii pretul este de 10 lei, cu acces limitat la piscine.

Important de retinut, cele 100 abonamente all inclusive si voucherele promo se pot achizitiona doar de la Targul de Turism Vivo Baia Mare, in perioada 26 – 28 octombrie, 2018.

Centrul spa DruRelax este situat la intrarea in orasul Tautii Magheraus, pe strada nr. 3.

Ciprian DRAGOS

 

Reclame home 1
Data curenta: ’19/06/2019’

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *