DruRelax sarbatoreste “Ziua Internationala a Sportului”. Alatura-te si tu! (FOTO)

Se spune ca prima bogatie a omului este sanatatea. Echipa DruRelax confirma acest lucru, iar cu aceasta ocazie marcheaza insemnatatea “Zilei Internationale a Sportului” prin diverse activitati cu scopul de a promova beneficiile si importanta sportului pentru sanatatea ta!

In cadrul evenimentului organizat in incinta DruRelax se vor desfasura multiple activitati prin care atat copii, cat si adultii vor avea parte de demonstratii de miscare, sanatate si voie buna!

Cei care vor alege sa petreaca alaturi de DruRelax, JOI, 6 APRILIE, au ocazia sa participe la concursuri de inot, cursuri de inot pentru bebelusi sau SCUBA DIVING si in plus, au posibilitatea sa asiste la coregrafiile de dans ale mamicilor si bebelusilor, cat si la adevarate demonstratii de lupta ale micilor gladiatori.

De asemenea, sub indrumarea mai multor instructori de Aquagym si Aquafit participantii pot beneficia de gimnastica si jocuri in apa, momente special dedicate celor care vor trece pragul DruRelax.

Cei doi factori importanti pentru sanatatea ta fizica si psihica, sportul si miscarea, reprezinta cele mai importante motive pentru care trebuie sa faci o vizita la cel mai dotat complex, DruRelax.

Mai mult de atat, odata cu marcarea acestei zile, beneficiezi de bilete de intrare la pret redus atat pentru copii cat si pentru adulti, meniuri speciale pentru juniorii familiei, diploma de participare, premii si multe alte surprize.

Pe data de 6 aprilie, Organizatia Natiunilor Unite, Statele sale membre si comunitatea Internationala  celebreaza Ziua Internationala a Sportului pentru Dezvoltare si Pace. Echipa DruRelax se alatura, vino si tu!

 

 

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1