DSVSA Maramures, anunt pentru pensiunile turistice ce deruleaza activitati de alimentatie publica

Reclame home 1
Reclame home 1

Toate pensiunile turistice din judet ce deruleaza activitati de alimentatie publica (incluzand aici si cele care servesc doar micul dejun) sau comercializeaza produse alimentare si/sau bauturi alcoolice/nealcoolice au obligatia de a se inregistra la Directia Sanitara Veterinara si pentru Siguranta Alimentelor Maramures.

Practic, aceste activitati se vor putea derula doar dupa evaluarea unitatii si obtinerea Documentului de inregistrare sanitara veterinara si pentru siguranta alimentelor.

“Avand in vedere prevederile Ordinului presedintelui Autoritatii Nationale Sanitar Veterinar si pentru Siguranta Alimentelor nr. 111/2008, actualizat, va aducem la cunostiinta ca toate pensiunile turistice ce deruleaza activitati de alimentatie publica (incluzand aici si cele care servesc doar micul dejun) sau comercializeaza produse alimentare si/sau bauturi alcoolice/nealcoolice au obligatia de a se inregistra la Directia Sanitara Veterinara si pentru Siguranta Alimentelor Maramures.

Activitatile sus mentionate se pot derula doar dupa evaluarea unitatii si obtinerea Documentului de inregistrare sanitara veterinara si pentru siguranta alimentelor. Desfasurarea activitatilor de alimentatie publica fara Document de Inregistrare Sanitara Veterinara si pentru Siguranta Alimentelor constituie contraventie si se sanctioneaza cu amenda intre 2.000 si 10.000 lei”, spun reprezentantii DSVSA Maramures.

Vlad HERMAN

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2