Dubla victorie pentru handbalistele de la CS Minaur impotriva vicecampioanei Ucrainei

Reclame home 1
Reclame home 1

Marti si miercuri echipa feminina de handbal a CS Minaur a disputat doua meciuri amicale in compania vicecampioanei Ucrainei, Karpaty Uzhgorod.

Echipa oaspete s-a prezentat la aceste meciuri cu un lot usor afectat de cateva accidentari. In ciuda acestui fapt au prestat un joc ambitios, punand pe alocuri probleme echipei noastre aflata la ultimele meciuri de pregatire inainte de startul campionatului.

Primul meci (05.09, ora 18.30) a debutat cu o usoara dominare a baimarencelor, care in prima repriza au fost conduse o singura data (0-1), dupa care au preluat conducerea si pana la jumatatea reprizei s-au desprins chiar la 5 goluri (9-4). Ultimele 10 minute le-au apartinut oaspetelor, acestea apropiindu-se la un singur gol pana la finalul reprizei (11-10).

Ucrainiencele incep foarte bine repriza a doua si preiau conducerea dupa 3 goluri consecutive. A fost ultima data cand oaspetele au fost in avantaj. A urmat o serie de 9 goluri, intrerupta de o singura reusita a vicecampioanelor ucrainiene (20-14, min 43). Pana la finalul meciului s-a pastrat diferenta de 5-6 goluri, tabela de marcaj consemnand scorul de 26-21.

CS Minaur Portari – Enache, Nastasa, Rusu; Jucatoare: Preda (6 goluri), Zaremba (6), Preda (4), Lipara (4), Naumenko (3), Andrita (2), Poradnyk (2), Prikop (1), Bidascu (1), Mykytei (1), Tecar (1)

Faza de joc in timpul meciului amical de handbal CS Minaur Baia Mare – Karpaty Uzhgorod, in Sala Sporturilor Lascar Pana, miercuri, 6 septembrie 2017. FOTO: Paul Ursachi / www.upfoto.ro

Al doilea meci desfasurat miercuri inainte de amiza (06.09, ora 11.30) a fost unul echilibrat pe toata durata sa. Baimarencele au jucat totusi mai bine, chiar daca in primele 10 minute au fost in mod constant cu un gol in urma adversarelor, reusind sa preia conducerea  abia in minutul 14 (9-7). Avantajul de doua goluri a fost consemnat si la sfarsitul reprizei (15-13).

Repriza a doua le-a avut la conducere pe baimarence pana in minutul  40 cand ucrainiencele s-au desprins la 3 goluri (19-22). A fost ultima data cand acestea au fost in avantaj. Dupa un time-out inspirat al Simonei Maior Pasca, fetele noastre au recuperat diferenta. Cu 30 de secunde inainte de final, la scorul 28-28, baimarencele combina eficient pe linia de 9 metri si marcheza golul victoriei (29-28).

CS Minaur Portari – Enache, Nastasa, Rusu; Jucatoare: Tecar (6 goluri), Andrita (5), Naumenko (3), Bledea (3), Preda (3), Zaremba (2), Prikop (2), Poradnyk (2), Bondar (2), Mykytei (1).

minaur.ro

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole