Duma de Stat face apel de a nu permite reeditarea ‘scenariului iugoslav’ in Ucraina

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Parlamentarii rusi din Duma de Stat (camera inferioara) au facut apel sa nu se permita reeditarea ‘scenariului iugoslav’ in Ucraina, a declarat miercuri presedintele Comisiei pentru afaceri externe din Duma, Leonid Slutki, informeaza agentia de presa RIA Novosti citata de Agerpres.

‘Nu trebuie permisa reeditarea scenariului iugoslav in Ucraina. Este necesar ca, prin orice mijloace, sa se puna capat varsarii de sange si sa se evite interferentele straine. Rusia si noi, deputatii din Duma, suntem dispusi sa oferim toata asistenta necesara pentru poporul nostru frate’, a declarat Slutki.

‘Ucraina se confrunta in prezent cu haosul, care a fost provocat de elemente radicale si care este bine organizat din punct de vedere al luptelor’, a spus in continuare deputatul, care a acuzat ca toate acestea se intampla la instigarea Occidentului, care continua sa-si rezolve problemele geopolitice si “scuipa pe soarta unei tari si a poporului sau’.

Din pacate, liderii opozitiei ucrainene nu mai controleaza intreaga situatie, dar tocmai ambitiile lor exorbitante si refuzul de a lua in considerare variantele de compromis propuse de putere au condus la noi pogromuri, incendieri, la 25 de morti, printre care civili, politisti, jurnalisti, a afirmat parlamentarul rus.

In acelasi timp, el si-a exprimat regretul ca a fost perturbat armistitiul olimpic, iar sportivii ucraineni, carora le-a fost lansat indemnul sa nu mai participe la Jocurile Olimpice de la Soci, ‘devin de asemenea ostatici ai actiunilor extremistilor’.

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2