Dumitru Matei a demisionat: ”A venit timpul sa-i las pe altii mai tineri”

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

viceprimar-dumitru-mateiDumitru Matei a demisionat din fruntea Partidului Social Democrat (PSD) Baia Mare, inainte de inceperea Conferintei Judetene organizata la sfarsitul saptamanii trecute, precizand ca decizia sa este una fireasca. Acesta a dorit sa le ureze succes colegilor din PSD, mentionand faptul ca ii va sustine in continuare.

“Generatiile se schimba, eu am fost din 2011 presedinte, am trecut prin mai multe alegeri. In opinia mea, a venit timpul sa-i las pe altii mai tineri sa vina cu alte conceptii cu alta gandire. Un nou presedinte va fi ales prin toamna. Acum sunt simplu membru de partid. Nu este obligatoriu sa ai functii toata viata”, a declarat Dumitru Matei.

Noul presedinte interimar al PSD Baia Mare este Gabriel Zetea. Acesta va ocupa locul lui Dumitru Matei pana la organizarea Conferintei Municipale cand va fi ales un nou presedinte.

Andreea FAT

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

3 Comments

 1. justitiarul

  nu a mai rezistat la mizeriile din partid. D Matei a fost totusi un activist responsabil si devotat, mult peste tot ce are PSD in acest moment. E pacat pt ca mai avea un cuvant greu de spus dar pana si porcii refuza sa se atinga de anumite laturi. Vom vedea la primele alegeri si abia atunci vor realiza ca cine n-are batrani, sa-si cumpere.

  Reply
 2. tovaras

  Nu stiu daca acest comentariu va fi postat dar ceea ce scriu nu sunt parerile mele ci ale celor ce urmeaza despre Mitica Matei:
  -Domnul Hofer – Matei pentru bani face orice;
  -Viceprimarul Ludescher – Matei a folosit Consiliul Local doar in interes propriu;
  -Primarul Catalin Chereches-Matei a … din Primarie cit nu voi putea face eu in 10 ani de mandat. De multe ori a… pentru ca firmele lui sa faca lucrari la gradinitele si scolile aflate in subordine primariei;
  -Petrut-Matei a profitat de mine si de Izoterom in interes propriu;
  -Ardelean Teodor-Matei este Dinu Paturica zilelor noastre.

  Obs. Mai sunt prieteni ai domnului Matei care se intreaba daca nu cumva Domnul Grosard a sfirsit cum a sfirsit si datorita afacerilor cu Mitica Matei?

  In rest domnule Matei ‘ sa ai parte de pensie lunga’, caci despre faptele tale vom mai mai vorbi si in cartea care urmeaza sa apara.

  Reply
  1. ioan

   nici eu nu te-as fi publicat. esti incoerent si total iesit in decor. probabil crezi ca ai si umor sau har. Daca voiai sa citezi din personaje trebuia s apui doua puncte si ghilimele. e grea gramatica tovule!

   Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2