Dupa 7 ani: A fost semnata receptia drumului Baia Sprie – Barsana

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

drumA fost nevoie de sapte ani de zile ca sa asistam la receptia finala a unui proiect pornit cu surle si trambite si mult entuziasm de autoritatile judetene de la acea vreme. Azi 31 mai 2016, la Consiliul Judetean Maramures a avut loc semnarea receptiei finale a lucrarilor aferente proiectului „Reabilitare traseu de drum judetean Baia Sprie (DN 18) – Cavnic (DJ 184) – Ocna Sugatag (DJ 109F) – Calinesti (DJ 185) – Barsana (DJ 185)”. Proiectul este finantat prin  Programul Operational Regional 2007-2013, Axa prioritara 2.

Receptia s-a semnat de reprezentantii Consiliului Judetean Maramures in prezenta firmei executante, a proiectantului, a dirigintelui de santier si echipei de implementare a proiectului.

Intr-un comunicat de presa se arata ca reprezentantii Consiliului Judetean Maramures s-au declarat multumiti de faptul ca lucrarile s-au finalizat in termenele stabilite in contract, dar si de  calitatea lucrarilor efectuate de firma prestatoare.

“Presedintele Consiliului Judetean Maramures, Zamfir Ciceu a felicitat atat firma executanta cat si intreaga echipa care s-a implicat in finalizarea acestui proiect, care nu a fost unul usor”, se arata in comunicatul de presa.

Vicepresedintele Emil Marinescu a declarat cu aceastas ocazie ca „aceasta este o perioada cu multe receptii, intrucat s-au finalizat nu doar reabilitarea Drumului Baia Sprie – Barsana, ci „Circuitul Bisericilor de Lemn din Transilvania de Nord”, doua proiecte vitale pentru dezvoltarea economiei si a turismului judetului Maramures” .

Ca un fapt divers, managerul de proiect, ing. Vasile Span a apreciat faptul ca pe parcursul iernii n-au fost deteriorari ale drumului, fapt care releva calitatea lucrarilor executate.

Cezar TUDOR

Print Friendly, PDF & Email

Related posts

1 Comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2