Dupa ce au votat pentru iesirea din UE, britanicii sunt gata sa paraseasca si Eurovisionul 

Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general

Dupa ce au votat anul trecut pentru iesirea din Uniunea Europeana, britanicii sunt acum gata sa paraseasca si concursul Eurovision, sustine un sondaj publicat vineri, in ajunul finalei, si citat de AFP, informeaza AGERPRES.

Desigur, majoritatea nu este foarte preocupata de concurs, dupa cum o arata numarul mare de indecisi (44%) si de voturi in alb (7%), insa in randul celeilalte jumatati, care are o opinie despre prezenta la Eurovision, 56% si-ar dori sa vada Marea Britanie parasind competitia, in timp ce 44% ar prefera ca tara lor sa ramana in concurs, potrivit sondajului on-line realizat de YouGov la 8 si 9 mai pe un esantion de 1.650 persoane.

La 23 iunie 2016, aminteste AFP, aproape 52% dintre britanici au votat in favoarea Brexit, iesirea tarii lor din Uniunea Europeana.

Printre cei care doresc ca tara lor sa paraseasca concursul Eurovision, 76% au votat pentru Brexit si 78% au 65 de ani sau mai mult, indica YouGov. In tabara adversa, 65% au votat sa ramana in UE si 69% au varsta cuprinsa intre 18 si 24 de ani.

Potrivit sondajului, 22% dintre cei intervievati vor urmari concursul care va avea loc sambata la Kiev. In privinta motivatiei, doar 9% dintre acestia au evocat placerea de a asculta muzica, 26% s-au declarat atrasi de comentariile ironice ale prezentatorului britanic si 19% de perspectiva de a face haz de spectacol, de multe ori ironizat pentru componenta sa kitsch.

Marea Britanie a castigat concursul Eurovision de cinci ori de la crearea acestuia in 1956, ultima data in 1997.

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *