Dupa decenii de asteptari, locuitorii din Ariesu de Padure circula pe un drum asfaltat

Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general

CNADNR-drumConsiliul Judetean (CJ) Maramures a aprobat planul de întretinere pe drumurile judetene pentru anul 2015, plan care cuprinde 10 km de asfaltari si 30 de km de tratamente bituminoase. În urma acestor investitii locuitorii din Ariesu de Padure, comuna Satulung beneficiaza, pentru prima oara, de doi km de asfalt. În acest fel, drumul judetean va fi adus de la stadiul de pamant pana la un nivel corespunzator.

Vicepresedintele Consiliului Judetean, Gabriel Zetea a militat ca o parte din aceste reabilitari de drum sa fie facute în comuna Satulung.

”Am avut în ultima perioada foarte multe divergente cu reprezentantii Societatii Drumuri si Poduri Maramures si vom continua sa avem o atentie sporita vizavi de felul în care executa lucrari din bani publici.

Îl cunosc înca din anul 2000 pe primarul comunei Satulung, Bujorel Muresan, si de atunci am stiinta de insistentele sale pentru a rezolva problema comunitatii din Ariesu de Padure, respectiv un drum decent si circulabil. Acum, în urma lucrarilor pe care Consiliul Judetean le-a finantat în aceasta zona, ma bucur sa vad un primar multumit si, mai mult, ma bucur sa vad o comunitate locala care primeste respectul cuvenit din partea CJ Maramures, a declarat vicepresedintele Gabriel Zetea.

Primarul comunei Satulung, Bujorel Muresan a explicat ca acest drum din localitatea Ariesu de Padure, care a fost finalizat recent si adus la stadiul de asfalt este foarte important nu doar pentru locuitorii din zona, deoarece acesta face legatura cu mai multe comune.

”Faptul ca au asfaltat aceasta portiune pentru care militez de ani de zile este extrem de important din mai multe motive. În primul rand, ma gandesc la locuitorii din Ariesu de Padure, localitate apartinatoare comunei Satulung, care nu mai au parte de mizerie si praf cand ies pe strada. Apoi ma refer la faptul ca acest drum judetean face legatura cu alte comune din Maramures, respectiv Coltau, Remetea Chioarului si Sacalaseni. Pentru oamenii din Ariesu de Padure va spun eu ca este un lucru deosebit, mai ales ca lucrarea s-a finalizat pe perimetrul satului, pana la limita administrativ teritoriala a comunei Coltau. În celelalte legislaturi s-a tot discutat, fara folos însa.

Îi multumesc d-lui vicepresedinte al Consiliului Judetean, Gabriel Zetea, fara de care nu stiu daca noi aveam azi asfalt în Ariesu de Padure. Si îi multumesc atat în nume personal, cat si în numele locuitorilor comunei Satulung”, a declarat primarul Bujorel Muresan.

Biroul de presa al PSD Maramures

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *