Dupa demisia lui Alexandru Dragos, PSD Cavnic are o noua conducere

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

conducere PSD CavnicIn urma demisiei lui Alexandru Dragos, intai din functia de primar al orasului Cavnic, iar apoi din cea de presedinte al organizatiei locale a PSD, saptamana trecuta a avut loc intalnirea Comitetului de conducere al PSD Cavnic, in cadrul caruia s-au stabilit cateva masuri organizatorice. Astfel, pana la Adunarea Generala de Alegeri care va desemna un nou presedinte, organizatia va fi condusa, interimar, de catre cei doi consilieri locali PSD, Marcel Ilies ca presedinte si Marcel Sitar din pozitia de presedinte executiv.

Cei doi au datoria de a revigora activitatea filialei si de a reactualiza baza de date, concomitent cu organizarea viitoarelor alegeri. Propunerile au fost acceptate de membrii Comitetului de Conducere al PSD Cavnic in prezenta presedintelui PSD Maramures, Gabriel Zetea, urmand ca in perioada urmatoare sa fie acceptat si un calendar al actiunilor de partid.

Prezent la Cavnic, la stabilirea conducerii interimare a organizatiei locale a PSD, liderul judetean al social-democratilor maramureseni, Gabriel Zetea a declarat: ”PSD Cavnic este o forta politica importanta si imi face placere sa vad ca avem aici, in continuare, o echipa. Demisia domnului Alexandru Dragos a fost un lucru pe care desi nu l-am acceptat initial, l-am inteles in cele din urma.

Voi propune Adunarii Generale a membrilor de partid din Cavnic sa acordam titlul de presedinte de onoare unui om deosebit, Alexandru Dragos, care in sapte ani de mandat a facut lucruri frumoase pentru comunitate, apreciate chiar si de adversarii politici. Dar viata merge inainte si vom fi obligati, in Cavnic sau in alte localitati, sa identificam oameni puternici, care sa duca mai departe mostenirea PSD”. 

Biroul de presa al PSD Maramures

 conducere PSD Cavnic

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1