După patru ani în Ungaria, Jovana Kovacevic vine la Minaur

Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general

Jovana Kovacevic s-a născut în data de 9 aprilie 1996, la Belgrad (Serbia). Joacă pe postul de inter stânga și are 1.81 m și 75 kg. Jovanna este componentă a echipei naționale a Serbiei, pentru care a jucat în 14 meciuri și a marcat 4 goluri, s-a precizat pe site-ul minaur.ro.

Echipe la care a evoluat în carieră: Buducnost Podgorica / Muntenegru (2015-2016), Bekescsabai Elore NKSE / Ungaria (2016-2018), Erd / Ungaria (2018-2020).

Performanțe cu echipele de club: campioană și câștigătoare a Cupei Muntenegrului cu Buducnost (2016), calificare în Final Four-ul de la Budapesta al Ligii Campionilor cu echipa muntenegreană (2016), medalie de bronz în Cupa Ungariei cu Erd (2019)

Performanțe cu echipa națională: locul 9 la Campionatul European din Suedia (2016); locul 11 la Campionatul European din Franța (2018)

În anul în care a jucat la Buducnost, Jovanna a evoluat în sferturile de finală contra echipei HCM Baia Mare, reușind să înscrie un gol.

Jovana Kovacevic, jucătoare: “După patru ani în Ungaria am decis să schimb țară. Îmi place să am mereu provocări, iar România sună perfect pentru mine. Baia Mare este un club cu tradiție, un club cu ambiții. Sunt fericită că vin la Minaur și voi ajuta echipa să înscrie mai mult.”

ZiarMM.ro

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *