septembrie 19, 2021

Dupa un scandal in fata unui local din Baia Mare, trei tineri au fost arestati preventiv

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Vineri, 7 iunie, politistii din cadrul Biroului de Investigatii Criminale Baia Mare au dispus retinerea pentru 24 de ore a trei barbati, cercetati pentru lovire sau alte violente, tulburarea ordinii si linistii publice si infractiuni la regimul armelor si munitiilor. Acestia au fost prezentati Judecatoriei Baia Mare, care a dispus arestarea lor preventiva pe o perioada de 30 de zile, informeaza IPJ Maramures.

La data de 27 mai, in jurul orei 02.20, Politia municipiului Baia Mare a fost sesizata despre faptul ca in fata unui local public de pe strada George Cosbuc din municipiu are loc un scandal.

La fata locului politistii au identificat doi baimareni, care au precizat ca au fost agresati de catre trei tineri necunoscuti, care aveau asupra lor obiecte contondente si pistoale cu gaze si care ulterior au plecat cu un autoturism.
Politistii au demarat activitatile de cercetare si investigare, reusind sa identifice trei tineri, cu varste cuprinse intre 29 si 32 de ani, banuiti de comiterea faptelor.

Totodata, in urma extinderii cercetarilor politistii au stabilit ca in fata aceluiasi local public, cei trei ar fi agresat un alt baimarean, lovindu-l cu un baston telescopic.

In baza probatoriului administrat, vineri, 7 iunie, fata de cei trei tineri a fost luata masura retinerii pentru 24 de ore. Acestia au fost prezentati Judecatoriei Baia Mare, care a dispus arestarea lor preventiva pe o perioada de 30 de zile.
Politistii continua cercetarile sub aspectul comiterii infractiunilor de lovire sau alte violente, tulburarea ordinii si linistii publice, nerespectarea regimului armelor si munitiilor si uz de arma fara drept.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2