Durata de remediere a deranjamentelor la internet mobil a scazut la 14 ore, anul trecut

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

site-internetDurata de remediere a deranjamentelor la internet mobil a scazut cu 7 ore anul trecut, insa timpul de remediere a deranjamentelor la internet fix a fost mai mare cu 14 ore, se arata in Raportul privind calitatea serviciului de acces la internet pentru anul 2015 al Autoritatii Nationale pentru Administrare si Reglementare in Comunicatii (ANCOM) remis, marti, AGERPRES.

“Autoritatea Nationala pentru Administrare si Reglementare in Comunicatii (ANCOM) a publicat astazi (marti — n.r.) Raportul privind calitatea serviciului de acces la internet pentru anul 2015 — parametri administrativi.

Potrivit acestuia, in anul 2015 furnizorii de internet mobil din Romania au remediat deranjamentele semnalate de utilizatori intr-un interval mediu de 14 ore, cu 7 ore mai putin fata de valoarea medie raportata in anul 2014 (21 de ore). In schimb, durata de remediere a deranjamentelor la internet fix a crescut de la o medie de 25 de ore in anul 2014, la o medie de 39 de ore in 2015”, se arata in document.

Integral pe AGERPRES

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2