E oficial: Consilierii locali au decis soarta Festivalului Castanelor. Cand va avea loc

PNL

Intruniti marti, la ora 15.00, in sedinta extraordinara, consilierii locali au decis soarta Festivalului Castanelor, subiect mult discutat in ultima perioada.

Astfel, evenimentul se va desfasura in perioada 28 septembrie – 8 octombrie, dupa ce 15 din cei 20 de alesi prezenti au votat cu da, in timp ce doi dintre ai au votat impotriva, iar ceilalti trei s-au abtinut.

Inainte ca proiectul sa fie votat, o parte din consilierii locali au ridicat mai multe semne de intrebare in legatura cu modificarea datei de desfasurare.

Pe ordinea de zi s-au aflat si alte proiecte legate de Festivalul Castanelor, printre care si Expo-Flora, a carei data de desfasurare trebuia aprobata din nou, odata cu schimbarea programului. Doar ca proiectul a cazut, fiind unul de patrimoniu si neindeplinind numarul de 16 voturi necesare.

La finalul sedintei, primarul a anuntat convocarea unei alte sedinte de indata, pentru ora 16.45, astfel incat proiectul privind Expo-Flora sa fie votat din nou. Pana la urma, proiectul a primit 16 voturi, iar evenimentul va avea loc in perioada 6-8 octombrie.

Vlad HERMAN

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 1

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2