E oficial: Consilierii locali au decis soarta Festivalului Castanelor. Cand va avea loc

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2

Intruniti marti, la ora 15.00, in sedinta extraordinara, consilierii locali au decis soarta Festivalului Castanelor, subiect mult discutat in ultima perioada.

Astfel, evenimentul se va desfasura in perioada 28 septembrie – 8 octombrie, dupa ce 15 din cei 20 de alesi prezenti au votat cu da, in timp ce doi dintre ai au votat impotriva, iar ceilalti trei s-au abtinut.

Inainte ca proiectul sa fie votat, o parte din consilierii locali au ridicat mai multe semne de intrebare in legatura cu modificarea datei de desfasurare.

Pe ordinea de zi s-au aflat si alte proiecte legate de Festivalul Castanelor, printre care si Expo-Flora, a carei data de desfasurare trebuia aprobata din nou, odata cu schimbarea programului. Doar ca proiectul a cazut, fiind unul de patrimoniu si neindeplinind numarul de 16 voturi necesare.

La finalul sedintei, primarul a anuntat convocarea unei alte sedinte de indata, pentru ora 16.45, astfel incat proiectul privind Expo-Flora sa fie votat din nou. Pana la urma, proiectul a primit 16 voturi, iar evenimentul va avea loc in perioada 6-8 octombrie.

Vlad HERMAN

Reclame home 1
Data curenta: ’19/08/2019’

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *