E OFICIAL: Măsuri de relaxare, în Baia Mare: Sportivii de performanță, liber la antrenamente în săli și bazine

Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general

După 21 de zile de carantină, în care sălile au fost închise, sportivii de performanță au liber la antrenamente în sălile și bazinele de înot din Baia Mare.

Activitățile de pregătire fizică în spații închise sunt permise dacă sunt asigurați minimum 7 mp/persoană.

”Activitățile de pregătire fizică în cadrul structurilor și bazelor sportive, definite conform Legii educației fizice și sportului nr. 69/2000, cu modificările și completările ulterioare, constând în cantonamente, antrenamente și competiții sportive organizate pe teritoriul României, pot fi desfășurate numai în condițiile stabilite prin ordinul comun al ministrului tineretului și sportului și al ministrului sănătății, emis în temeiul art. 43 și al art. 71 alin. (2) din Legea nr. 55/2020, cu modificările și completările ulterioare.

Se permite desfășurarea de către sportivii profesioniști, legitimați și/sau de performanță a activităților de pregătire fizică în bazine acoperite sau aflate în aer liber, iar activitățile de pregătire fizică în spații închise sunt permise numai cu respectarea regulilor de distanțare între participanți, astfel încât să se asigure minimum 7 mp/persoană”, a spus, pentru ZiarMM, Dan Bucă, purtătorul de cuvânt al CJSU Maramureș.

Vlad HERMAN

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3

Related posts

1 Comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *