E timpul ca improvizațiile heirupiste să fie eliminate din administrația locală!

Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general

Ca om care a construit o afacere cu sute de angajați, ca privat care s-a luptat să răzbească în competiție cu concurența, sunt intrigat de modul cum decurg – mai bine zis nu decurg – lucrările din Piața Revoluției din Baia Mare, oprite înainte de a începe. M-a intrigat și faptul că, deși că s-a anunțat că se va face acolo o parcare subterană cu 200 de locuri, s-a început cu lucrări de reamenajare a unei fântâni arteziene, care oricum va fi afectată de viitoarele excavări. Ca atare, am depus la Primăria Municipiului Baia Mare o solicitare pe Legea 544, în care am cerut date despre acest proiect. Menționez două dintre ele:

1) Hotărârea de Consiliu Local privind reabilitarea Pieței Revoluției și construirea unei parcări;
2) O copie după autorizația de construire eliberată pentru reabilitarea Pieței Revoluției și construirea unei parcări subterane (subliniez că mă refer la întregul proiect, nu la o uzuală reamenajare de fântână).
N-aș vrea să fiu înțeles greșit: și eu sunt foarte bucuros când se face ceva în Baia Mare și nu țin la chestiunile birocratice, decât în măsura în care ele sunt expres prevăzute de lege. Dar, privind spre cum se derulează lucrurile, realizez că trebuie să renunțăm la concesivul ”e bine că se mai face câte ceva”! Trebuie să trecem la un nivel în care se respectă pașii legali. De altfel, atunci când proiectele de lucrări sunt demarate cu hei-rupul, înseamnă că în administrația care girează astfel de situații sunt mari – și dăunătoare – lacune de management. Sau, cu alte cuvinte, decidentul nu e bun gospodar. Eu nu voi tolera astfel de improvizații! Doresc să le înlocuiesc cu viziune, planificare riguroasă, ordine, grijă pentru banul și bunul public și cu lucrul bine făcut.
Căci, Baia Mare, #se poate!

Mircea Cirț, candidat la Primăria Baia Mare

Comandat de PNL, Executat de: S.C. ZIARMM SRL, cod AEP- 21200012.

Foto articol 1 (sus): https://www.baiamare.ro/ro/Administratie/Administratia-Publica-Locala/Anunturi-si-comunicate/Primarul-Catalin-Chereches-a-demarat-reabilitarea-Pietei-Revolutiei/

Foto jos: Activitatea curentă din cadrul lucrărilor de renovare a platoului din Piața Revoluției.

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

1 Comment

  1. Sictir

    Sa criticam e simplu, sa facem, e mai greu. Vorba aia, in toerie suntem brici, practica ne omoara. Hai lasa-ma cu texte din astea, nu doar tu, la fel si restul candidatilor, ca ati venit doar cu proiecte ciuri buri. Care din voi isi pune functia la bataie daca in 3 ani nu realizeaza un Parc Industrial, care sa creeze 5000 de locuri noi de munca? Bine, hai, nu 5000, sa fie doar 2000. Care? Va spun eu, NICI UNUL!!! Doar nistre trantori sunteti, lipsiti de imaginatie in campaniile electorale. Nu mai merge cu vrajeala si abureala!

    Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *