Early Booking Bulgaria 2017: Reduceri de pana la 30% pentru inscrieri pana in 30 decembrie 2016

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

bulgariaEarly Booking Bulgaria 2017! Agentia Mara International Tour Baia Mare vine cu reduceri de pana la 30% pentru inscrieri pana in 30 decembrie 2016.

EARLY BOOKING BULGARIA 2017! VEZI AICI DETALII

MARA-TOUR-logo-site-blue

Albena este una dintre cele mai cunoscute statiuni de pe litoralul bulgaresc al Marii Negre. Este situata pe coasta de nord a Marii Negre, la 35 km nord de Varna si la 12 km de Balcic, in imediata apropiere a padurilor racoroase, din rezervatia naturala Baltata.

albena-3

Statiunea dispune de aproximativ 15.000 de locuri de cazare in 40 de hoteluri de diferite categorii. Hotelurile sunt situate atat in zona parcului, cat si pe plaja si toate ofera vederi frumoase catre parc sau mare, pentru o vacanta de vis. Plaja din Albena are 3.5 km lungime si latimea ajunge la 150 m. Temperatura medie vara este de 28 grade Celsius, iar temperatura medie a apei marii in timpul verii este de 25 grade Celsius.

albena-2

Albena detine premiul Blue Flag pentru curatenia marii si a plajei. Marea Neagra este o mare interioara, mareele sale sunt nesemnificative si apele de coasta nu au rechini si forme de viata periculoase sau toxice.

albena-1

Nisipurile de Aur (Zlatni Pyasatsi) este una din cele mai mari si mai cunoscute statiune de pe litoralul bulgaresc. Numele ii vine de la culoarea aurie a nisipului foarte fin, potentat frumos de albastrul cerului si al marii. Este o statiune vesela si primitoare, un loc unde te poti odihni dar si distra foarte usor.

nisipurile-de-aur

Situata la 13 km de Albena, statiunea Nisipurile de Aur se afla in mijlocul Parcului National cu acelasi nume. Plaja este destul de scurta, avand 4 km lungime si o latime de aproximativ 100 de metri. Este frumos amenajata si in unele sectoare accesul este cu plata.

nisipurile-de-aur-2

Deasupra statiunii se vad structurile de calcar ale platoului Fregenskoto si o mare de verde, Nisipurile de Aur alfandu-se intre Marea Neagra si padurea ce face parte din parcul national cu acelasi nume. Padurea deasa este formata din mai multe specii de arbori specifici zonei, oferind turistilor posibilitatea de a aface plimbari relaxante la umbra.

Duni (Dyuni) este o statiune mica si luxoasa, situata intre munte si mare, la 7 km de Sozopol si la 15 km de Primorsko, in golful cu acelasi nume. Constructia acestui complex turistic a inceput si s-a finalizat in anii 80, in timpul regimului comunist. In anii 2000 insa,  a fost renovat si modernizat.

dunia

Duni este o statiune cu circuit inchis, in care au acces doar turistii cazati in cele 4 hoteluri si 30 de vile din interiorul complexului intins pe cateva  hectare. In complex deplasarea se face doar pe jos, masinile fiind tinute in parcarea pazita.

dunia-2

Sunt numeroase alei si stradute umbroase unde se pot face plimbari romantice, terase unde se pot servi bauturi sau gustari, baruri, mai multe restaurante, piscine, sali de fitness, locuri de joaca pentru copii, un mic port, plaja cu sezlonguri si umbrelute.

 

 

Nessebar este un oras-statiune declarat monument istoric de catre Unesco, dezvoltat pe locul unei vechi asezari trace – Mesambria. Este o statiune incantatoare, o bijuterie pe malul marii. Stradute inguste, case albe din piatra si lemn, faleze inalte, restaurante pescaresti, cafenele cochete, toate te imbie si iti promit o vacanta romantica si inedita.

nessebar

Statiunea Nessebar este situata la 5 km sud  de statiunea Sunny Beach si la 100 km de Varna.Este una dintre cele mai apreciate statiuni ale litoralului bulgaresc, pe timpul verii fiind plina de turisti straini.

nessebar-2-jpeg

Marturii ale istoriei orasului se gasesc peste tot: ruinele zidurilor cetatii cu porti din secolele III – IV, bisericile vechi, baia turceasca, moara de vant sau cele 60 de case din perioada Renascerii. De-a lungul timpului, din cauza asezarii sale geografice, orasul a trecut sub dominatia grecilor, a Imperiului Roman, a Imperiului Bizantin si mai tarziu a Imperiului Otoman.

Agentia de turism Mara International Tour

Baia Mare, Bd Unirii, nr. 5 (vizavi de magazin Maramuresul)

Mara International Tour – www.mara-tour.ro, 0262.221038/0744.380184.

Material realizat cu sprijinul Agentiei de turism Mara International Tour

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2
Reordonat – Reclame home 2
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole