Echipa de rugby CSM Știința Baia Mare va porni marți spre casă

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Ministrul Sportului, Eduard Novak, a anunțat luni că formația de rugby CSM Știința Baia Mare porni marți dinspre Africa de Sud spre România, cu o aeronavă TAROM, după ce a rămas blocată ca urmare a noilor interdicții.

”Aeronava TAROM care va aduce în țară echipa campioană la rugby a României, CSM Știința Baia Mare, a plecat deja spre Africa de Sud și aterizează azi la Johanesburg, via Mombasa (zbor 4101).

Îmbarcarea pasagerilor și decolarea spre România se vor face mâine, pe traseul Johanesburg – Mombasa (Kenya) – București – Baia Mare (zbor 4102).

Componenții echipei CSM Știința Baia Mare, alături de staff-ul tehnic, au rămas blocați în Africa de Sud, ca urmare a interdicțiilor de călătorie impuse în urma depistării variantei Omicron a coronavirusului.

Mulțumesc premierului Nicolae Ciucă, ministrului afacerilor externe, Bogdan Aurescu, și ministrului transporturilor și infrastructurii, Sorin Grindeanu, pentru implicarea în rezolvarea acestei situații și identificarea cu promptitudine a soluției optime de repatriere în siguranță a sportivilor români!”, a scris Eduard Novak, pe Facebook.

Vlad HERMAN

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2