Echipa feminina de handbal a CS Minaur joaca vineri la Kisvarda

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Fetele de la CS Minaur s-au reunit de ceva vreme, dupa mini-vacanta avuta luna trecuta. Jucatoarele echipei noastre s-au pregatit sub conducerea antrenorilor Magda Kovacs si Claudia Cetateanu, principalul Costica Buceschi fiind cu lotul national de senioare la Campionatul Mondial din Japonia.

Primul meci de verificare se va disputa in deplasare, la Kisvarda (Ungaria), echipa noastra fiind vaduvita de prezenta catorva jucatoare. Astfel, Sonia Seraficeanu si Anca Polocoser, care au fost in Japonia, au primit cateva zile libere. Tot cateva zile a primit si Andreea Popa, care a fost cu lotul de tineret in Franta (Eva Kerekes va fi prezenta la aceasta prima actiune). Nu va fi acasa nici tanara Oana Bors, in timp ce Paulina Masna a fost operata de ligamente si, cel mai probabil, va lipsi tot sezonul. In fine, va lipsi si Cristina Ciausescu, ea urmand sa revina la pregatiri din luna ianuarie.

Dupa acest meci, CS Minaur va organiza un turneu in Baia Mare, saptamana ce vine, cu participarea echipelor Magura Cisnadie, Debrecen si “U” Cluj Napoca. Vom reveni cu programul jocurilor.

minaur.ro

Foto arhiva: Laura Monica

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2