Echipa liberală din Maramureș s-a instalat în Parlamentul României

Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general

În urma rezultatelor din 6 decembrie, PNL Maramureș a trimis în Parlamentul României doi deputați și un senator. Fiecare dintre aceștia îndeplinește o funcție în camera din care face parte. La Senat vicelider al grupului PNL este Cristian Niculescu-Țâgârlaș, iar la Camera Deputațilorsecretar al grupului parlamentar este  Călin Bota și vicelider al grupului este Florin Alexe.

„Îmi asum cu demnitate și responsabilitate funcțiile în care am fost ales în Parlament: secretar în Comisia pentru Constituționalitate, membru în Comisia Juridică și vicelider al grupului Partidului Național Liberal din Senatul României.

Le mulțumesc colegilor mei pentru decizia lor de a mă alege vicelider al grupului liberal din Senat și îi asigur că voi munci alături de ei pentru a realiza toate proiectele pe care PNL le are pentru dezvoltarea României.

În ceea ce privește activitatea mea în Comisii, mă angajez să îmi îndeplinesc toate atribuțiile cu seriozitate și profesionalism.

Îi felicit pe colegii mei deputați, Călin Bota și Florin-Alexandru Alexe, pentru desemnarea lor în funcția de secretar al grupului parlamentar liberal de la Camera Deputaților, respectiv în funcția de vicelider al grupului parlamentar PNL de la Camera Deputaților. Echipa PNL Maramureș este o echipă puternică, formată din oameni bine pregătiți care, prin activitatea lor, vor contribui la dezvoltarea României.”

FOTO FB Cristian Niculescu Țâgârlaș

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *