Echipa lui Chereches minte Baia Mare!

PNL

coalitia pentru baia mareDisperata de pierderea alegerilor de duminica, echipa lui Catalin Chereches lanseaza o noua minciuna prin care vrea sa manipuleze cetatenii. Intr-un text patetic scris de jurnalistii aserviti cauzei unei asa zise coalitii, acesta mentioneaza ca a cerut sa fie eliberat pe cautiune, titul asa zisei scrisori fiind o minciuna intitulata “Dragii mei, vin acasa!”

Primarul acuzat de fapte de coruptie este si ramane in arest pana in 26 iunie. Curtea de Apel Cluj a decis ieri, 2 iunie, ca primarul corupt trebuie sa ramana dupa gratii. Conducerea Penitenciarului de Maxima Securitate din Gherla confirma faptul ca inculpatul Chereches este si va ramane in arest pana in 26 iunie, fiind la aceasta ora inchis in celula sa din puscarie.

O incercare mizerabila de a obtine voturi pentru un om care a distrus un oras si viitorul comunitatii. Doar ca baimarenii s-au saturat de minciuna si furt, inorcandu-si fata de la omul care s-a compromis iremediabil.

Flaviu POP

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

2 Comments

    1. Attila

      Adica? Sa acceptam ca n-a facut nimic. Cu ce schimba asta faptul ca kk e un primar corupt si mincinos? Ca manipuleaza si joaca necinstit? Mai lasati marota asta cu primarul care pune suflet si care a facut si a dres. Putea sa faca si trotuare cu aur, daca a folosit functia pentru a fura bani publici si pentru a detine putere, atunci merita exact ce a primit, puscaria.

      Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1