Echipa MandrIE maramureseana: “Sustinem economia locala, credem in producatorii maramureseni!”

PNL

O componenta importanta a proiectului nostru au reprezentat-o mereu producatorii locali, acei oameni care prin munca si energia lor reusesc sa realizeze o parte din bunurile de consum din judet. Sub deviza “Sustinem economia locala, credem in producatorii maramureseni!” echipa MandrIE maramureseana a lansat o campanie on-line de mediatizare a producatorilor din cadrul judetului nostru si nu numai.

Cautam sa aducem in prim-plan oameni ai locului care cu multa daruire comercializeaza produse agricole, preparate alimentare traditionale sau obiecte de igiena si dezinfectanti atat de necesari in aceasta perioada si care pot fi livrate la domiciliul fiecaruia dintre noi ajutandu-ne in acest fel pe noi, ceilalti sa putem sa #stamacasa. De asemenea, avem in vedere importanta existentei avizelor sanitare pentru produsele unde situatia o impune pentru toate produsele promovate.

In fiecare zi veti gasi pe paginile noastre de retele de socializare postari privind produsele recomandate de noi, precum si modalitatea de a le co-manda cu livrare la domiciliu.

Producatorii locali care doresc sa faca parte din aceasta campanie ne pot trimite un mesaj pe retelele de socializare aferente proiectului MandrIE maramureseana pentru a-i putea promova.

Consideram acest demers unul de bun augur, iar spiritul civic al fiecaruia dintre membrii echipei ne indeamna sa ne canalizam resursele existente si sa sustinem producatorii locali fara a le percepe vreun cost.

Acum, mai mult ca oricand trebuie sa dam dovada de solidaritate si sa intelegem ca doar sprijinind comunitatea din care facem parte putem tra-versa cu bine aceasta perioada de nebanuita incercare.

Fiindca doar impreuna suntem puternici, multumim reprezentantilor mass-media care ne sustin in acest demers, dar si tuturor celor care vor da de stire despre initiativa noastr !

Cu deosebita consideratie,
Echipa MandrIE maramureseana

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1