Echipa Romaniei in ascensiune spre Rio

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2

inotulIn aceste zile a fost definitivat lotul olimpic de natatie cu care Romania se va prezenta in luna august la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro.

In componenta se regasesc sase sportivi si trei oficiali. Robert Glinta este liderul de valoare al lotului, el urmand sa participe la probele de 100 si 200 metri spate. Tot in probe masculine individuale ii vom avea pe Norbert Trandafir la 50 metri liber si pe Marius Radu la 100 metri liber, sperantele noastre legandu-se de ambitia si capacitatea fiecaruia de a se autodepasi in concursurile olimpice.

Stafeta masculina de 4X100 metri liber va aborda competitia in componenta Marius Radu, Alin Coste, Daniel Macovei si Norbert Trandafir, aceasta matrice neputand fi schimbata pe parcursul competitiei olimpice.

De asemenea, gratie regulii ”universality place”, la Jocurile Olimpice va participa si Ana Dascal, care va lua startul in proba de 100 metri liber. Conform regulamentelor in vigoare, daca o tara are la startul intrecerilor olimpice numai baieti, atunci aceasta va avea dreptul si la o reprezentare in probele feminine. De aceasta speta s-a folosit si Romania, care astfel o are inclusa in ecuatia de Rio si pe tanara speranta a inotului feminin, Ana Dascal.

Lotul Romaniei va fi insotit de catre antrenorii Ovidiu Galeru si Adrian Gherghel. Presedintele Federatiei Romane de Natatie si Pentatlon Modern, Camelia Potec, ii va incuraja pe inotatorii romani de la fata locului, urmand sa se afle alaturi de ei, la Rio de Janeiro, o perioada din competitie.

frnpm.ro

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 1

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2