Echipamente de ultima generatie, la o tipografie din Maramures

home camp2
home camp2
home camp2

IMBUNATATIREA COMPETITIVITATII ȘI DEZVOLTARE DURABILA LA SC CECONII SRL

SC CECONII SRL, cu sediul in: Sat Recea, Comuna Recea, nr. 30, jud. Maramures, a derulat, incepand cu data de 11.04.2018 la adresa: Municipiul Baia Mare, str. Europa, nr. 83, jud. Maramures, proiectul IMBUNATATIREA COMPETITIVITATII SI DEZVOLTARE DURABILA LA SC CECONII SRL, cod SMIS 110359, co-finanţat prin Fondul European de Dezvoltare Regionala, in baza contractului de finanţare incheiat cu Ministerul Dezvoltarii Regionale si Administratiei Publice, desemnat ca Autoritate de Management pentru Programul Operational Regional 2014-2020, prin Agentia de Dezvoltare Regionala Nord-Vest, in calitate de Organism Intermediar.

Valoarea totala a proiectului a fost de 7.400.490,93 lei, din care asistenţa financiara nerambursabila a fost de 4.403.395,28 lei, respectiv valoarea eligibila nerambursabila a contributiei europene (FEDR) de 3.742.885,99 lei, reprezentand 60,19 % din valoarea totala eligibila aprobata si valoarea eligibila nerambursabila din Bugetul de stat de 660.509,29 lei, reprezentand 10,62 % din valoarea totala eligibila aprobata.

Obiectivul proiectului a fost imbunatatirea competitivitatii, diversificarea produselor societatii si dezvoltare durabila prin achizitia de echipamente si software noi, de ultima generatie, cu ajutorul carora se inoveaza/imbunatateste procesul de productie si se realizeaza produse noi, reducerea consumului de energie prin utilizarea surselor regenerabile de energie si cresterea gradului de reutilizare al deseurilor generate.

Prin prezentul proiect s-a realizat o dezvoltare tehnologica care va duce la cresterea indicatorilor de performanta, a productivitatii si competitivitatii societatii, pe termen mediu si lung, deasemenea a crescut numarul locurilor de munca cu 3 noi locuri de munca.

Impactul proiectului la nivel local a constat in :

– crearea de noi locuri de munca pentru inca 3 persoane

– cresterea contributiei firmei la bugetul local (taxe si impozite)

– promovarea principiilor privind egalitatea de gen, nediscriminarea, accesibilitatea persoanelor cu dizabilitati, promovarea drepturilor persoanelor din categorii defavorizate, utilizarea eficienta a resurselor.

SC CECONII SRL

Nume persoana contact: Ioan-Marin Graur
Funcţie: Administrator
Tel.
0733674908, e-mail: bmceconii@gmail.com

 

Investim in viitorul tau! Proiect cofinantat din Fondul European
de Dezvoltare Regionala prin Programul Operational Regional 2014-2020

Print Friendly, PDF & Email
home camp 1
home camp 1
home camp 1

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *