Echipe din Maramures la editia aniversara a Cupei E.ON Kinder

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

minge-fotbalNu mai putin de 48 de trofee de echipa si individuale si numeroase alte premii vor fi disputate in peste 250 de meciuri de catre cele 100 de echipe inscrise la cea de a X-a editie a  competitiei E-ON Kinder. Editia jubiliara a Cupei E.ON Kinder va debuta la Targu Mures, perioada de desfasurare fiind intre 28 august si 1 septembrie pentru grupele de copii nascuti in ani impari, respectiv intre 5 si 9 septembrie, grupele pare.

Pe langa numeroasele premii si trofee pentru care se vor lupta nu mai putin de 100 de echipe de la aproape 50 de cluburi din tara si din strainatate, editia aniversara a Cupei E.ON Kinder aduce la Targu Mures un turneu demonstrativ de fotbal de strada, o ramura a sportului – rege aparuta in anul 2000, devenita intre timp foarte populara. In cele 9 editii, turneul E.ON Kinder a reunit aproximativ 750 de echipe de la aproximativ 360 de cluburi din tara si din strainatate, adica circa 10.000 de copii care s-au luptat pentru cucerirea trofeelor puse in joc.

La editia aniversara participa peste 1500 de copii de la cluburi din judetele Constanta, Maramures, Dolj, Bihor, Galati, Brasov, Cluj, Harghita, Vaslui, Iasi, Timis, Alba, Bistrita-Nasaud, Bacau, Sibiu, Neamt, Vrancea, Gorj, Arges, Mures si municipiul Bucuresti, precum si din Cehia.

„Suntem de zece ani partenerul principal al Cupei E.ON Kinder si este o mare bucurie pentru noi sa vedem cum a crescut turneul in acesti ani, devenind una dintre cele mai iubite competitii din Romania. Incurajam copiii sa faca sport fiindca sportul ne ajuta sa crestem sanatosi si ne pregateste pentru viata. Sportul ne invata ca trebuie sa depunem mult efort pentru a obtine performante cat mai bune, dar si sa acceptam ca uneori altii pot fi mai buni decat noi. E.ON Romania va continua sa sustina acest turneu si suntem convinsi ca si editia din acest an va fi un succes, avand in vedere nu doar entuziasmul si dorinta de a castiga a micilor jucatori, premiile puse in joc, ci si surprizele pregatite”, a declarat George Precup, director general adjunct al E.ON Energie Romania si E.ON Servicii Clienti.

Competitia se desfasoara in doua serii, prima in perioada 28 august – 1 septembrie pentru categoriile de copii nascuti in 2003, 2005, 2007 si 2009 si seria a doua in perioada 5 septembrie – 9 septembrie pentru categoriile de copii nascuti in 2002, 2004, 2006 si 2008.

Cezar TUDOR

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole