Echipele de fotbal din Maramureș doresc continuarea competițiilor sportive pentru Liga a 4-a și a 5-a, dar și pentru Cupa României

În urma centralizării opțiunilor comunicate în scris de către oficialii echipelor de Liga a patra, conducerea Asociației Județene de Fotbal Maramureș (AJFMM) a constatat faptul că șapte grupări din seria Sud și patru echipe din seria Nord și-au manifestat dorința de a termina competiția pe teren. Acestea sunt: CS Progresul Șomcuta Mare, FC Lăpușul Tg. Lăpuș, CS Progresul 2012 Dumbrăvița, CS Seini, CSO Minerul Baia Sprie, CS FC Suciu de Sus și ACS Bradul Groșii Țibleșului – în seria Sud, respectiv CSM Sighetu Marmației, ACS Avântul Bârsana, ACS Salina Ocna Șugatag și AS Remeți – în seria Nord.

Și la Liga a cincea, 11 conducători de echipe au comunicat conducerii AJFMM intenția de a continua competiția. Este vorba despre: AS PHP Iadăra, AS Gloria Sălsig, AS Mireșu Mare, ACS Satu Nou de Jos, CS Unirea Săsar, AS Gloria Culcea, AS Măgura Coaș, AS Dinamic Groși, AS Speranța Cernești, CS Viitorul Gârdani și AS Gloria Chechiș.

În ceea ce privește Cupa României, unde au mai rămas de disputat semifinalele și finala, toate cele patru echipe implicate (Progresul Șomcuta Mare, CSM Sighetu Marmației, CS Fărcașa și ACS Satu Nou de Jos) doresc să își joace pe teren șansa de a câștiga trofeul.

În acest context, Zoltan Szekely, președintele AJFMM a comunicat astăzi, 3 iunie, faptul că Comitetul Executiv se va reuni pentru a discuta despre sistemul în care s-ar putea continua cele trei competiții.

Zoltan Szekely, președinte AJFMM: ”Date fiind opțiunile exprimate, dar și în funcție de evoluția măsurilor de relaxare dictate de autorități la nivel național, Comitetul Executiv al AJFMM se va reuni de îndată și va decide sistemul în care vor fi continuate și finalizate cele trei competiții, precum și datele de disputare ale meciurilor.”

Revenim cu detalii.

ZiarMM.ro

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1