Echipele din Maramures au castigat etapa interjudeteana a Concursului de protectie civila „Cu viata mea apar viata” desfasurat la Satu Mare

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Echipele Palatul Copiilor Baia Mare (echipaj format din elevii de la Scoala ”Nicolae Balcescu” Baia Mare si Scoala ”Dr. Victor Babes”) si Colegiul National „Gheorghe Sincai„ Baia Mare au castigat azi, 14 iunie 2017, etapa interjudeteana a Concursului de protectie civila „Cu viata mea apar viata”, la care au participat elevi din judetele Maramures, Satu Mare si Salaj, calificati la etapa regionala.

In cursul zilei de astazi, incepand cu ora 10.00, la Scoala Gimnaziala „Octavian Goga” Satu Mare s-a desfasurat etapa interjudeteana a concursului cu tematica de protectie civila „Cu viata mea apar viata” organizat de catre  Inspectoratul Scolar Judetean, cu sprijinul Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta „Somes” al judetului Satu Mare.

Concursul cu tematica de protectie civila „Cu viata mea apar viata” a fost impartit pe doua categorii de varsta – scoli gimnaziale si licee. Echipajele au fost puse la incercare pe parcursul a trei probe – una teoretica si doua practice (transportul asistat al unui accidentat asezat pe targa, pe distanta de 50 m, si deplasarea cu masca pe figura intr-un raion cu obstacole contaminat.

In urma parcurgerii celor trei probe clasamentul a fost urmatorul:

Ciclul gimnazial locul I Palatul Copiilor Baia Mare (echipaj format din elevii de la Scoala ”Nicolae Balcescu” Baia Mare si Scoala ”Dr. Victor Babes”) 98 puncte, locul II Scoala ”Octavian Goga” din Satu Mare 90 puncte.

Elevii castigatori care au facut parte din echipajul de la Palatul Copiilor Baia Mare (echipaj format din elevii de la Scoala ”Nicolae Balcescu” Baia Mare si Scoala ”Dr. Victor Babes”) sunt: Pop Cristian, Sabau Dragos, Uivari Alexandru si Catana Alexandru. Profesorul coordonator al echipei a fost directorul Scolii Generale ”Nicolae Balcescu”, Silvia Pop.

Pe licee, locul I Colegiul National „Gheorghe Sincai„ Baia Mare 86 puncte, locul II Colegiul National „Simion Barnutiu” Simleul Silvaniei 82 puncte si locul III Liceul de Arte „Aurel Popp” Satu Mare 77 puncte.

Castigatorii au fost premiati si felicitati de catre reprezentantii I.S.J. Satu Mare si I.S.U. Satu Mare care au laudat, totodata, comportamentul si pregatirea de care au dat dovada echipajele inscrise in concurs. Prima pozitie de la fiecare categorie este calificata la faza nationala, care va avea loc in luna august a acestui an.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2