Economie anuală de 400 000 de lei realizată la inițiativa președintelui CJ Maramureș, Ionel Bogdan

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Economie anuală de 400.000 de lei la bugetul județului Maramureș. Decizia a fost luată și asumată de președintele Consiliului Județean Maramureș, Ionel Bogdan, care a propus reducerea la jumătate a indemnizațiilor pe care le-au primit până în momentul de față membrii Autorităţii Teritoriale de Ordine Publică (ATOP) Maramureș.

Proiectul de hotărâre inițiat de Ionel Bogdan a fost votat azi de consilierii județeni.

”Vechea conducere a Consiliului Județean a aprobat ca fiecare membru ATOP Maramureș să primească o indemnizație de 2.500 de lei pentru fiecare ședință la care este prezent. Asta înseamnă 20 de procente din indemnizația președintelui Consiliului Județean.

Am propus ca acest venit să fie redus cu 50%. Economia anuală va fi de 400.000 de lei, o sumă importantă care va fi bine venită pentru a aloca sume suplimentare pentru sănătate, infrastructură, învățământ sau alte domenii foarte importante pentru județ. Banii publici trebuie cheltuiți eficient”, a subliniat Ionel Bogdan în plenul ședinței extraordinare a CJ Maramureș.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

1 Comment

  1. mo

    Pai redul 100% daca tot nu fac nimic benefic pentru judet, daca nu-i nevoie de gaselnita asta de a stoarce bani de pe oameni…

    Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2