Catalin Chereches ramane in arest preventiv. Contestatiile formulate au fost respinse

catalin cherechesCatalin Chereches ramane in arest preventiv. Tribunalul Cluj a respins joi, 28 iulie, toate cererile formulate de edilul suspendat. Potrivit surselor ZiarMM, in cateva zile se va da termentul de judecata pentru dosarul de fond.

“Respinge cererile si exceptiile formulate de inculpatul C C, prin aparatori alesi si, in consecinta, constata legalitatea sesizarii instantei cu rechizitoriul nr. 256D/P/2015 al Parch. de pe langa ICCJ – DNA.- Serv. Teritorial Cluj privind pe sus-numit, trimis in judecata pentru comiterea infractiunii de luare de mita, prev. de art.289 al.1 C.p. rap. la art.6 din Legea nr.78/2000, cu aplic. art.35 al.1 C.p., a administrarii probelor si a efectuarii actelor de urmarire penala. Dispune inceperea judecatii privind pe inculpatul C C, urmand a fixa termen de judecata dupa ramanerea definitiva a prezentei incheieri. Cu drept de contestatie in termen de 3 zile de la comunicare”, se arata in decizia instantei.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

4 Comments

 1. Dora

  Cum? Nu a venit acasa inca? Pai nu a venit vineri inainte de alegeri si de atunci, de fiecare data cand se trezea din betie Annamaria Somay si scria cate o scrisoare in numele maritului Kake?
  Ce trista sunt 🙂

  Reply
 2. Elena

  Gheorghe Pîrja, Viorica Pîrja si nicolae Goja îi duc pachete la pușcărie lui Cătălin Chereches, cel care i/a inspirat în într/o mulțime de numere minicinoase ale Graiului?

  Reply
 3. Mircea

  Ne am saturat sa i mai auzim si numele lui Catalin Chereches. Ziarmm, nu i mai dati nici fotografia huliganului astuia!

  Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1