EDITORIAL: Credeati ca era nimfetelor politice a apus? Nu. Continua glorioasa cu urmasele Alinei Gorghiu

home camp 0
home camp 0
home camp 0
home camp 0
home camp 0
home camp 0
home camp 0

Priveam un reportaj pe “Latrina” 3 despre tinerii politicieni ai natiei. Postul de propaganda al puterii, entitate care mai nou isi redefineste/cauta identitatea media, prezenta un colaj despre doua evenimente majore ale PSD si PNL. Urmarind suita de interviuri si comentarii, am putut sa constat cat este de compromis viitorul politic al Romaniei, prin prisma celor care vor accede pe prima scena a vietii publice.

Suntem intr-o criza profunda a moralitatii publice. Marele partid istoric liberal a sucombat in mainile oportunistilor de profesie, fiind reprezentat de carnatari, babuini, metrese si cativa dinozauri dementi. Asemenea gandacilor care navalesc in haita prin bucataria unui pensionar schizofrenic, tineretul liberal s-a dat cu voiosie in stamba, afectand imaginea, deja alterata, a liberalismului dambovitean.

Dupa experimentul ratat al gintei matriarhale, care a ingropat partidul Bratienilor, noua generatie s-a manifestat ca la un eveniment monden, prezentand o parada a modei cu juni si june imbracate ca la balul manelistilor. Rochiile mulate cu coafuri sofisticate, “toace” de dimensiunea picioroangelor si telefoane last generation au ales in fruntea TNL o activista politica. Toate bune si frumoase, imaginile surprinse de operatorul priapic aratand tarii picioare, posterioare, dotari siliconate si accesorii botoxate, de natura a reactiva subit softurile obosite ale seniorilor cu Prostamol in buzunare.

Fanteziile sexuale ale teleaudientei s-au stins, in clipa cand bagaciosul dotat cu microfon a inceput sa puna intrebari despre abc-ul politicii, junii liberali fiind prinsi cu pampersii patati si incapabili sa defineasca daca marele partid de opozitie este de stanga sau de dreapta. Banguind scuze penibile sau dand raspunsuri aberante, legiunea de nimfe si fauni s-a descalificat total, dovedind poporului ca selectia cadrelor in politica liberala se face dupa criteriile utilizate de producatorii filmelor erotice sau redactorii publicatiilor gen Playboy sau Hustler.

Nici tineretul social-democrat nu straluceste prin inteligenta si cunostinte doctrinare, dovedind ca apartine generatiei dependente de distractie si cluburi. Aceleasi trenduri vestimentare actuale in spatiul monden, prezente fizice tunate si accesorizate cu hormoni si acid hialuronic, zero inteligenta sau cultura politica. Noul lider vechi, evadat parca dintr-un trib din Africa Centrala, a intrat mirobolant in sala de sedinta, aratand asemenea unei caricaturi din presa interbelica. Senzatia avuta la vederea scenariului grotesc a fost aceea ca pustiului teribil al familiei era adus la un loc de joaca cu taxa, de o pereche de parinti gay, inainte sa ia avionul catre o insula obscura din Marea Caraibelor. Am aflat de la junii intervievati ca PSD este un partid de dreapta, cu o doctrina liberala sau ceva de genul acesta si conducatori geniali, care au bramburit vremelnic fisierul cu programul de guvernare virusat.

Daca acesti tineri reprezinta viitorul tarii, ma gandesc la modul foarte serios sa emigrez intr-o tara araba, zona unde fetele tampe ale purtatorilor de izmene sunt mascate de barbi obligatorii, iar nimfele adepte ale curentului udrist sunt obligate sa poarte hijab si burqa. Traim o era a imbecilitatii cronice in politica dominata de lideri mesianici ascetici si vocali, care copiaza retorica lui Goebbels sau discursul de tatuc stalinist, prezent la sedinta unui sovhoz decorat cu ordinul Lenin. Asta avem, cu asta defilam, dar am putea macar sa fim decenti si sa o facem discret, fara a ne expune secretarele, amantele, podaresele, vivandierele si alte specii ale unei moralitati indoielnice.

Alexandru Paleologu spunea ca “Prostia este eterna si invincibila”, in timp ce Napoleon Bonaparte afirma ca “In politica, prostia nu e un handicap ”, ambele enunturi fiind perfect valabile tineretului social-democrat-liberal, din Romania balcanico-fanariota.

SOMOGYI Attila

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

1 Comment

  1. grig

    mno, da ce va casunat pe tineret dle A. Ce-i drept ii drept, aratau bine fatucele, buzate si tzatzoase iar pt facut cafeaua si altecele nu trebuie masterat la Sorbona…

    Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1
Reclame home 1