Editorial: „D-le ministru, ati jignit milioane de oameni care au plecat sa munceasca”

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

ioan rusMa intreaba un coleg daca am citit declaratia lui Ioan Rus, aparuta intr-un cotidian national. Raspund NU, desi ridic capul din monitor sau farfuria cu ciorba cand vorbeste ministrul ardelean. Citesc siderat textul si ma intreb daca omul era beat, nebun sau e o provocare lansata pentru a arunca in aer PSD. Redau mai intai textul: ”Romania are trei milioane de oameni, sa zicem, din forta activa, in acest moment, in occident. Dintre care vreun milion sunt fierari betonisti, fierari si asa mai departe. Lucreaza în constructii, autostrazi, prin Europa. Au poate 1.500 de euro salariu. O spun foarte direct. De banii astia, copiii se fac golani acasa si nevasta curva….”

D-le ministru, ati jignit milioane de oameni care au plecat sa munceasca afara, sa poata pune o paine pe masa copiilor. Asta pentru ca dumneavoastra si toti politicienii de rahat din ultimii 25 de ani nu ati fost in stare sa faceti autostrazi sau case si sa le dati de lucru. Sunt ingrozit de stupizenia unui om care nici de sinceritate nu poate fi acuzat. Am pentru dv urmatoarele intrebari:

Numai nevestele de fierari betonisti devin curve daca barbatii sunt la munca? Cele de politicieni sau ale gulerelor albe nu sunt predispuse la asa ceva?

Credeti ca in familiile modeste sau nevoiase curvasagul e mai raspandit decat in familiile avute? Daca da, sa ne dati si argumente!

Puteti sa explicati daca declaratia este una politica, inconstienta sau nefericita. Adica v-ati scapat… ghinion!

Cer asociatiilor de romani din diaspora, presedintelui Romaniei, daca are boase, si Parlamentului sa ia atitudine publica imediata. Fierar-betonistii sa-l dea in judecata, cerand despagubiri, iar presedintele sa-si ceara scuze public pentru afirmatie si sa-si aplice prerogativele.

In concluzie, BA PE A MA-TII, D-LE MINISTRU RUS!

Cato CENZORUL

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2
Reordonat – Reclame home 2
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole