EDUCAȚIA A LUAT-O RAZNA– Elevi agresați sexual de profesori în școlile din România

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Minori agresați sexual de către profesori. Se întâmplă în școli din județul Suceava, iar acum situația se află în atenția polițiștilor. Conducerea Inspectoratului Școlar Județean Suceava a ținut să sublinieze că ambii profesori au fost arestaţi pentru 30 de zile: ”Sunt două fapte condamnabile, practic de neînţeles, în care poliţia şi procuratura îşi vor exercita atribuţiile, anchetele fiind în curs de desfăşurare. Echipe de control ale Inspectoratului şcolar vor realiza anchete la sediul celor două unităţi de învăţământ în cursul săptămânii viitoare. Vor fi verificate şi examenele psihologice susţinute de către cei doi profesori la începutul anului şcolar”.

La nivelul şcolilor vor fi realizate cercetări de către comisiile de disciplină. Cele două acuzaţii fac referire la profesori de la Şcoala Gimnazială „Vasile Bumbac” Costâna, structura a Şcolii Gimnaziale Todireşti, respectiv Şcoala Gimnazială Bosanci.

Într-unul din aceste cazuri, o elevă în vârstă în vârstă de 14 ani a fost victima unor avansuri cu tentă sexuală şi a unui comportament indecent şi provocator din partea unui profesor de 59 de ani. Bărbatul a fost reținut în cele din urmă pentru 30 de zile pentru agresiune sexual.

Dragoș HOJDA

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2