Educatie acvatica: Bebelusii invata tainele inotului

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2

bebelus in piscinaSingura activitate care ii ofera bebelusului independenta inainte de a putea merge singur este inotul. Desi multi parinti sunt rezervati cu privire la aceasta activitate, conform specialistilor, micutul poate participa la cursuri de inot incepand cu varsta de trei luni. Educatia acvatica este foarte importanta, tocmai de aceea este bine sa inscriem micutii, inca din primele luni de viata, la cursuri specializate, intr-un cadru organizat.

Complexul AquaSport Drurelax, situat pe Dealul Dura din Baia Mare, le ofera micutilor ocazia de a se balaci in voie, asistati de parinti, dar mai ales de instructorul autorizat la Academia Internationala de Bebelusi Stoller, Andreea Domokos.

Piscina, in care bebelusii invata tainele inotului, dispune de un sistem de filtrare al apei care corespunde normelor europene, apa fiind tratata chimic, un cadru ideal pentru bebelusi si femei insarcinate.

Cursurile pentru bebelusi sunt destinate copiilor cu varsta cuprinsa intre 3 luni si 36 de luni si se desfasoara de doua ori pe saptamana. Cei care doresc mai multe detalii pot face acest lucru apeland numarul de telefon 0731.005.723.

ZiarMM

[youtube width=”700″ height=”344″]https://www.youtube.com/watch?v=ZcJsa6OOlVw[/youtube]

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 1

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2