Efectele alcoolului la volan: Sighetean condamnat la închisoare, iar un băimărean este cercetat pentru aceeaşi infracţiune

Miercuri, 24 iunie, poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale din cadrul Poliţiei municipiului Sighetu Marmaţiei au pus în aplicare un mandat de executare a pedepsei închisorii.

Poliţiştii au identificat şi încarcerat un tânăr de 29 de ani, din municipiu, condamnat de Judecătoria Sighetu Marmaţiei la executarea unei pedepse de 10 luni şi 20 de zile închisoare pentru comiterea infracţiunii de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană aflată sub influenţa băuturilor alcoolice. Tânărul a fost depus în penitenciar în vederea executării pedepsei, transmite IPJ Maramureș.

Tot ieri, poliţiştii din Baia Mare au întocmit dosar penal şi continuă cercetările după ce au depistat în trafic, pe bulevardul Unirii din municipiu, un bărbat de 36 de ani care conducea în stare de ebrietate. Testarea cu aparatul etilotest a indicat valoarea de 0,73 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care bărbatul a fost condus la spital pentru recoltarea de probe de sânge. Se continuă cercetările urmând a fi dispuse măsuri legale.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1