Eforturile deputatului Durus (USR) pentru a aduce bani la bugetul judetului, apreciate in plenul Consiliului Judetean

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Consiliul Judetean Maramures a dezbatut si aprobat in 28 februarie a.c. bugetul judetului si a institutiilor din subordine. Cifrele nu sunt cele mai incurajatoare, transferurile de la bugetul de stat fiind sub alocarile din 2019. Acest lucru a facut imposibila bugetarea anuala a cheltuielilor de functionare, cel putin la nivelul D.G.A.S.P.C. Maramures.

La dezbaterile pe buget a fost prezent deputatul USR Maramures, Vlad Emanuel Durus, singurul parlamentar de Maramures interesat de vot. Durus a fost si singurul deputat al judetului care a facut catre guvern o interpelare legata de nevoia suplimentarii, prin rectificare, a sumelor alocate catre Maramures. Demersurile sale au fost apreciate prin luarile de pozitie facute in plenul sedintei de consiliu atat de conducerea judetului cat si de consilieri de la diverse formatiuni politice.

In discursul tinut inaintea votarii bugetului, deputatul Durus si-a exprimat, din nou, toata deschiderea si preocuparea pentru a determina Guvernul, indiferent de culoarea sa, prin toate caile legale, de a sustine financiar dezvoltarea Maramuresului.

„Gasiti in mine un partener de dialog pentru a intreprinde toate demersurile pentru a duce mai departe proiectele importante pentru judet. Maramuresul are nevoie de bani pentru dezvoltare, lucru ignorat prin Legea bugetului national. Sper ca la rectificare aceste deficite sa fie reglate. Sper, de asemenea, ca sumele aflate la dispozitia judetului sa fie utilizate cu buna credinta. Alocarile bugetare sa fie indreptate catre investitii, nu pentru finantarea unor serbari campenesti”.

Biroul de presa, Cabinet parlamentar Deputat Vlad Emanuel Durus

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2