Elena Udrea, la audieri in Gala Bute

udreaElena Udrea s-a prezentat, luni la ICCJ, aceasta solicitand inlocuirea masurii arestului la domiciliu. Totodata, Udrea contesta rechizitoriul prin care a fost trimisa in judecata in Gala Bute si cere retrimiterea dosarului la DNA. Instanta a ramas in pronuntare, scrie romaniatv.net.

Dupa sedinta de judecata, Elena Udrea a declarat ca rechizitoriul arata “graba” cu care s-a lucrat la Dosarul Gala Bute.

“Este evident ca a fost un rechizitoriu facut pe repede-inainte asa cum a fost toata urmarirea penala in ceea ce ma priveste. Am reamintit ca am stat 72 de zile in puscarie arestata, pe baza a doua declaratii care privesc fapte diferite, care nu sustin una pe cealalta, declaratiile lui Nastasia sau ale Anei Maria Topoliceanu. Rechizitoriul arata graba cu care s-a facut acest dosar impotriva mea.

Dosarul n-ar trebuie sa se numeasca Gala Bute, ci dosarul “Elena Udrea” pentru ca absolut toate acuzatiile sunt indreptate catre mine. Acest lucru l-am contestat in instanta si am aratat ca Parchetul nu a terminat cercetarile penale, omite sa cerceteze, face disjungeri”, a spus Udrea.

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1