Elena Udrea, la iesirea din penitenciar: Cred ca a fost destinul meu sa cunosc aceasta experienta

udreaFostul ministru al Dezvoltarii Regionale Elena Udrea a declarat joi, la iesirea din Penitenciarul Targsor, ca din punctul sau de vedere a fost destinul ei sa cunoasca experienta arestului preventiv, aceasta cerandu-le iertare mamei sale si prietenilor carora le-a cauzat suferinta, scrie Agerpres.

“Cred ca a fost destinul meu sa cunosc aceasta experienta, pentru ca astazi exista familii care au apropiati in penitenciar, care isi pun speranta ca iesind de aici voi putea sa fac ceva pentru ei, pentru justitia care astazi se intampla de multe ori si cu abuzuri si pentru ceea ce se intampla in penitenciare, in arest, la conditiile in care sunt cei care ajung aici”, a afirmat Elena Udrea.

Ea a fost asteptata la iesirea din penitenciar de mama si de prietena sa Ruxandra Dragomir, care i-au adus buchete de flori.

Elena Udrea a fost eliberata joi din Penitenciarul de Femei Targsor, dupa ce ICCJ a decis definitiv inlocuirea arestului preventiv cu cel la domiciliu.

Judecatorii ICCJ au admis joi o contestatie facuta de Elena Udrea impotriva unei decizii a instantei din 23 aprilie, prin care se prelungise arestul preventiv.

Elena Udrea a fost trimisa in judecata pe 21 aprilie in dosarul “Gala Bute”, fiind acuzata de savarsirea a trei infractiuni de luare de mita, abuz in serviciu si tentativa la folosirea de documente ori declaratii false, inexacte sau incomplete, pentru obtinerea pe nedrept de fonduri europene.

Fostul ministru se afla in arest preventiv din 25 februarie.

 

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1