Elena Udrea: PDL pierde oameni importanti si asa va fi si in continuare

home camp 0
home camp 0
home camp 0
home camp 0
home camp 0
home camp 0
home camp 0

Deputatul Elena Udrea a declarat sambata, la Sighisoara, la finalul reuniunii Colegiului National al Partidului Miscarea Populara, ca ultimul val de parlamentari inscrisi in PMP nu este singura pierdere pe care o va suferi PDL si ca democrat-liberalii vor pierde in continuare oameni importanti, conform Agerpres.

”Zilele de miere USL-opozitie s-au terminat, Miscarea Populara s-a inscris si juridic si capata forta sa devina adevarata voce a opozitiei in Romania. In ultimul timp, dar si in 2013, stim ca singurul care s-a constituit intr-o piedica in calea USL in Romania a fost Traian Basescu. Acum Miscarea Populara vine alaturi de presedinte (…) Nu e singurul val care se alatura PMP (…) PDL pierde oameni importanti si asa va fi si in continuare’, a spus Elena Udrea.

Raspunzand acuzatiilor aduse de fostul sau coleg de partid, Cezar Preda, vicepresedintele PDL, cum ca parlamentarii plecati la Partidul Miscarea Populara, ”sunt oameni care s-au obisnuit la guvernare si nu stiu sa faca opozitie’, Elena Udrea a aratat ca cel care nu aduce voturi in politica nu conteaza.

‘In politica, daca nu aduci voturi, nu valorezi mare lucru. Ce sa comentez eu de la cineva care a pierdut toate bataliile politice in care a intrat, care nu a fost niciodata credibil in fata electoratului, cineva care nu a reusit, nici personal, nici cu organizatia, sa castige vreodata alegeri, care este caracterizat ca fiind politicianul de 8%, dar de fiecare data a obtinut o functie in conducerea partidului. Daca azi, multi din PDL nu se mai simt reprezentati de viziunea si de modul de conducere a actualei conduceri a partidului e pentru ca exista oameni fara rezultate politice notabile, care ocupa functii in conducerea PDL’, a sustinut Udrea.

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1
Reclame home 1